Ο νόμος του Murphy


 Ο κόσμος μας είναι ένα διεστραμμένο μέρος ° με άλλα λόγια: Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά... θα πάει. Για παράδειγμα η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον αυξάνεται δραματικά την στιγμή που θα είσαι με κάποιον που δεν θες να σας δούν μαζί ή ακόμα πιο απλά όταν βγεις με τις πιτζάμες στο περίπτερο θα πέσεις πάνω σε 8 γνωστούς μόνο αν είσαι τυχερός.
Τα παραδείγματα συνεχίζονται και είναι άπειρα για κάθε περίπτωση που μπορείς να φανταστείς. Για το γραφείο, τον γιατρό που θα επισκεφτείς όταν είσαι άρρωστος κτλ. Αυτά είναι τα λόγια του Murphy.

Brainfuck:
Ο παραπάνω νόμος δηλώνει πως αν κάτι μπορεί να πάει στραβά θα πάει. Επομένως ο ίδιος ο νόμος μπορεί να πάει στραβά. Και αν αυτό συμβεί τότε όλα τα υπόλοιπα μπορούν να λειτουργήσουν ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές όλα πάνε σωστά και αυτό σε φοβίζει. Κάθεσαι στο κρεβάτι και λες "Έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί." Συνεπώς ακόμα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ MURPHY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ. Άρα αυτό σημαίνει ότι ο νόμος είναι σωστός και αποδεικνύεται;

 Η ιστορία του νόμου πάει καιρό πίσω σε ένα πείραμα για το ανθρώπινο σώμα και την επιτάχυνση το οποίο μπορούσε να γίνει με κανα δυό τρόπους. Όμως κάποιος τυχερός το έκανε με έναν τρίτο, διαφορετικό τρόπο και φυσικά.. πήγε λάθος. Και τότε ο κύριος Edward είπε: "Αν υπάρχουν παραπάνω από έναν τρόποι για να γίνει μια δουλειά, και αν ένας από αυτούς οδηγήσει στην καταστροφή, τότε θα βρεθεί κάποιος για να ακολουθήσει τον λάθος τρόπο χωρίς να το ξέρει!" (Πηγή: Wikipedia)

 Όπως είπα ο κόσμος είναι ένα διεστραμμένο μέρος. Όποτε, η ανθρώπινη θέληση μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο πάνω σε αυτόν και σε συνδιασμό με άλλους παράγοντες και με υπερπροσπάθεια ο άνθρωπος τελικά να καταφέρει να κάνει κάτι, αυτό που θέλει, να πάει σωστά, έστω και για λίγο. Σημασία ο χρόνος δεν εχει αλλά το αποτέλεσμα. Οπότε έστω και για μιά στιγμή οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται και έχεις πετύχει. Έχεις πετύχει.

Πάνω σε αυτό ήρθα να κολλήσω τον δικό μου νόμο, αυτό που είχα πει και θα λέω για πάντα:
 "Αν θέλεις κάτι... γίνεται."




Share: